Tuesday, July 31, 2012

Son Moda Salon Dekorasyon Modelleri

Salon dekorasyonlarında ahşap mobilyalar, modern salon mobilyaları, yeni model köşe takımı çeşitleri ve renkleri, deniz manzaralı lüks salon dekorasyon modelleri, taş duvarlı villa salon dekorasyon modelleri, taş duvarlı şömineli lüks salon dizaynı, deniz ve doğa ile iç içe dekore edilmiş lüks yaşam alanları ile yaşam kalitenize keyifli anlar katabilirsiniz.
Modern salon dekorasyon örneklerinde gör¼ldüğü gibi, en lüks mobilyalar ve lcd duvar üniteleri kullanılmış. yeni model köşe takımları ve modern koltuk takımları ile daha lüks salon dizaynı elde edilmiş.
Sessizliğin ve dinlendirici doğanın eşsiz güzelliği ile bütünleşen yaşam alanlarını tercih edenler ise denizin de sessizliğini içinde barındıran mekanlar, yorgun bedenlerin ve beyinlerin dinlenmesi için tek ilacı diyebiliriz.


Ahşabın şıklık kazandırdığı lüks mekanlar ve yaşam alanları. Oldukça modern ama şirin dekore edilmiş ferah bir salon.
Lüks tasarlanmış salon dekorasyon örnekleri ahşap mobilyalar la buluştuğunda yaşam alanlarınıza şıklık kazandırabilirsiniz.

Lüks villaların modern salon dekorasyon örnekleri. Ferah ve oldukça modern dizaynlar elde edilmiş salon modeli.
Denizin bağrında serin sularla bütünleşen, dinlendirici bir görünüme sahip dekore edilmiş ferah-lüks salon dizaynı. Yaşam kalitenizin ve rahat yaşamayı tercih edenlerin mekanı olabilir.

Ahşap duvar ünitesi modelleri ile siyah köşe takımının uyumu salon dekorasyonunda lüks bir şıklık yaratmış.
Yeni sezon mobilyalar ve ahşabın şıklık yarattığı modern salon dekorasyonları.

Beyaz köşe takımı koltuklar, Beyaz lcd duvar ünitesi modelleri ile muhteşem bir salon dekorasyon örneği.
En lüks salon dekorasyon modeli. Yeni sezon salon dizaynı.

Alabildiğine büyük lüks salon dekorasyonu. Bordo köşe takımı modeli, siyah deri yemek odası dekorasyonu ve cam zeminli çok lüks salon dizaynı.

Doğayla iç içe olan lüks salon dekorasyon örneği-modeli. Taş duvarlı şömine ile ahşap tavan dekoru ile muhteşem bir salon dekorasyon modeli.

Ev dekore ederken güneşin ve ışık alan yönlere dikkat etmek gerekir. Modern salon dekorasyonu-krem rengi köşe takımı modelleri ile muhteşem bir deniz manzaralı salon dizaynı.

No comments:

Post a Comment