Sunday, August 5, 2012

Çekçekli Bayan Seyahat Valizleri

Seyahatler için rengarenk bayan valiz çeşitleri ve modelleri. Dörtlü, üçlü, ikili ve tek çekçekli valizler uzun seyahat ve günübirlik geziler için tercih edilen modeller. Bayan şifreli valizleri çekçekli ve tekerlekleri sayesinde taşımacılığını en kolay bir şekilde yapabilen kadın valizleri ve el çantaları.
Günü birlik gezilerde ve seyahatlerde tekli ve ikili valizleri tercih edebilirsiniz. Uzun seyahatler için dörtlü ve beşli seyahat valiz çeşitlerini seçmekte yarar vardır. Bayanlar için özel tasarlanmış zebra desenli valizler, pembe desenli bayan valizleri ve çantaları, puantiyeli seyahat valiz modeller-renkleri eşsiz güzellikleri ve şıklığı ile bayanların seyahati boyunca gölge gibi hep yanında olacak koruma valizler.



Seyahat valizlerinde aranan özelliklere sahip, bordo kareli bayan valiz-çanta modelleri.
Dörtlü seyahat valiz modellerinde, dört ayrı boy valiz ve el çantası yer alıyor. Bordo renkli tekerlekli -çekçekli seyahat valizleri ile hayatınızı kolaylaştırın.
Çekçekli-tekerlekli seyahat valiz modelleri, krem ve kahverengi desenleriyle kadınların seyahatini kolaylaştıran yepyeni  dörtlü valiz koleksiyonu. Dört ayrı boy krem-kahve tekerlekli valizler ile özel eşyalarınızı dış etkenlerden koruyarak gideceğiniz her yerde titizlikle taşıma özelliklerine sahip şifreli-çekçekli valizler. 
Üçlü pembe valiz modelleri. Üçlü pembe bayan valiz modelleri ile seyahatleriniz kolaylaşacak, tıpkı bir gölge gibi sizin izimizden eşyalarınızla birlikte sizi takip edecek. Şifreli pembe valizler üçlü ve şifreli-çekçekli modeller bayanların seyahatine renk katacak.

Pembe desenli üçlü valiz modelleri. Çekçekli üçlü pembe valizler.
Bayan seyahat valiz çeşitlerinde pembe desenler bayanların vazgeçilmez renklerinden. Tekerlekli pembe desenli bayan valiz modelleri.

Puantiyeli dörtlü valiz modelleri. Puantiyeli kahverengi valiz modeli dörtlü koleksiyon.
Kahverengi puantiyeli seyahat valizleri dörtlü modeller, puantiyeli el çantaları, puantiyeli seyahat valizleri.

Puantiyeli pembe ikili valiz modeli. Puantiyeli ikili pembe seyahat valizleri.
 Çekçekli pembe seyahat valizi, el çantası ile çok şık bir koleksiyon.

Puantiyeli siyah-beyaz seyahat valizleri bayanlar için tasarlanmış modeller.
Çekçekli siyah-beyaz seyahat valiz modelleri  ile geziler, tatiller ve uzun seyahatler  çok rahat geçecek.
Zebra desenli dörtlü valizler bayanlar için tasarlanmış yepyeni modeller.
Çekçekli-şifreli-tekerlekli zebra valiz tasarımı dörtlü ve uzun seyahatler için tercih edilebilir, en şık bayan valizleri ve el çantası modelleri.

Zebra desenli tekerlekli valiz modeli. Çekçekli-şifreli zebra tek valiz büyük boy model.
Bayanlar uzun seyahatlerinde büyük valizleri tercih ederler. Ve aynı zamanda çoklu şifreli çekçekli valiz çeşitlerini seçerler hayatına kolaylık kazandırabilmek için. 

No comments:

Post a Comment