Sunday, August 5, 2012

Hadise Trendyol Milla Butiklerinde Markaları Tanıttı

Trendyol.com by milla'da yer alan tüm ünlü markaları Hadise tanıttı. By milla markalarının en şık kıyafetlerini, yeni model bayan ayakkabılarını tanıtmak amacı ile Hadise kameralar karşısına geçti. Trendyol by milla koleksiyonunda yer alan butikler günümüzün modasını yaşatan yepyeni tasarımları Hadise ile birlikte tanıma fırsatınız olmuştur.
By milla butiklerinin en ünlü markalarında bayan aksesuarları, bayan ayakkabı çeşitleri, yazlık elbiseler, kışlık elbise modelleri, yüksek topuklu bayan ayakkabı modelleri, takı çeşitleri, bayan aksesuarları, bayan çanta çeşitleri, yazlık bayan kıyafetleri, yazlık ayakkabılar ve kışlık ayakkabı çeşitleri, platformlu yüksek topuklu ayakkabılar, modern ayakkabı koleksiyonu ve birbirinden şık bayan kıyafetleri ile Hadise yaz sezonunun tüm ürünlerini sizlerle paylaştı.


Sırt dekolteli kırmızı mini elbise Hadiseye çok yakışmış. Kırmızı mini elbise modelinde sırt dekoltesi dikkat çeken bir detay.
Hadise trendyol milla markalarının kıyafetlerini tanıttı.

Trendyol.com by milla markalarının ürünlerini ve aksesuarlarını Hadise ile birlikte tanıdık.
Hadise by milla markalarından giyindi ve güzelliği ile bütün dikkatleri üzerine topladı.

Hadise, Murat boz'la birlikte kaseti için kamera karşısına geçti. Murat Boz ve Hadise  trendyol milla markalarını birlikte tanıttılar.
Yeşil mantosu ile büyüleyen Hadise mini kıyafetleri ve yüksek topuklu ayakkabıları ile büyüledi adeta.
Trendyol by milla butiklerinde en şık elbiseleri, mini etekleri, rengarenk mantoları Hadise giydi, şıklığı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.
Hadise'nin payetli mini elbisesi ile çekiciliği dikkat çekiyor ve bütün gözleri üzerine toplayan hadise mini payetli elbisesi ile büyülüyor sanki.

Milla markalarının en ünlü butikleri ve ünlü sanatçıları. Milla trendyol koleksiyonunda ünlü sanatçıların reklam çekimleri. 
Hadise'nin muhteşem çekici güzelliği ve en şık mini elbisesi. Yüksek topuklu burnu açık ayakkabı hadiseye çok yakışan bir model. Hadise bu fotoğrafında çok güzel ve çekicili ile dikkat çeken ünlü bir sanatçı aynı zamanda.

1 comment: