Sunday, September 9, 2012

Şık Gece Çantaları Koleksiyonu

Bayanların gece çantası merakı olmassa olmazdır. Abiyelerine ve ayakkabılarına uygun bir portföy veya mini bir gece çantası mutlak olmalıdır. Sade giyinen hanımlar siyah deri bir gece çantasıyla şıklığını tamamlayabilir veya kırmızı deri gece çantasıyla patlatabilir. Beyaz giyinen balık kız elbiseli hanımlar ise her yanı swaroski taşlarla işlenmiş parıltılı gece çantasını tercih edebilir. Bu yılın trendlerinden olan kuru kafa çantalara da eklenmiştir. Örneğin; çantaların tokası olan kuru kafa modayı takip eden hanımların gözünden kaçmayacaktır. Mor timsah derisi gece çantası siyah bir abiye ile harika bir uyum gösterecektir.


Siyah beyaz uyumu içinde şık gece çantası modeli. Siyah bir abiye ile şıklığınıza şıklık katacak  bu gece çantası mini olmasıyla da ayrı bir havası var.

Kırmızı yılan derisi ve üstten parmaklarınızı geçirebileceğiniz bu şık gece çantası  gecede en güzel ve modern görünmenizi sağlayacaktır.

Her yanı taş işlemeli bu gösterişli gece çantası zarif bayanların olmassa olmazı.  Sade bir elbise giydiğinizde bu çantayı yanınıza aldığınızda gecenin en parıldayan bayanı siz olabilirsiniz.




Altın sarısı rugan ve bileğe geçirilen kelepçesi sayesinde hem güvende olacaksınız hemde gayet modern ve şık olacaksınız.

Bej rengi ve kuru kafa tokası ile bu yılın yeni trendi olan renge ve tokaya sahip bu gece çantası sadelikten yana hanımların tercihi olabilir.

Leopar desenli parlak model gece çantası sade bir siyah elbisenin yanında olmassa olmazdır.

Altın toka modası her çantaya uyum sağlıyor. Bu pembe gece çantası altın sarısı tokasıyla ayrı bir hava katıyor. 
Siyah baklava dilimli deri olan bu gece çantası her abiyenin yanında gayet modern duracaktır.


Siyah deri mini ve tokası at şeklinde olan bu farklı gece çantası yeni trendin en güzel örneğidir.

Mor timsah derisi ve altın kaplama geçirmeli tokası ile şıklığınıza şıklık katacak olan bu gece çantasını  hangi bayan istemez ki?

No comments:

Post a Comment